Missie

Wij zijn een oplossingsgericht bedrijf met medewerkers die positief, betrokken en ďhands-onĒ de schoonmaak maximaal circulair, efficiŽnt en leuk maken!

Visie

Duurzaamheidsbeleid BOMA

BOMA heeft de ambitie om uit te groeien tot de kennisleider in de facilitaire keten. Met deze kennis willen we onderscheidend blijven in een steeds sneller veranderend facilitair landschap. We zetten sterk in op de ontwikkeling van onze eigen mensen en op het delen van kennis met klanten en leveranciers. Naast technische schoonmaak verrijken we onze kennis ook op gebied van logistieke efficiŽntie, duurzaam ondernemen en digitale intelligentie. Dit is de sleutel tot succes in een langdurige samenwerking.

Als regisseur willen we alle spelers in de facilitaire keten oplossingen bieden om klanten maximaal te ontzorgen. We bouwen iedere dag aan het circulair, efficiŽnt en leuk maken van de schoonmaak. We noemen onze ambitie OneZero, een werktitel van permanente ontwikkeling en drie ultieme doelstellingen: dť facility-leverancier voor onze klanten worden met ONE solution en ZERO impact.

Lees hier ons duurzaamheidsrapport